De zwangerschapscursus voor jou en je partner

Voorbereiding op je bevalling? Wij helpen jullie graag!

Sta je op het punt om ouders te worden? Wat een spannende tijd! In onze ééndaagse zwangerschapscursus krijgen jullie als stel alle informatie die je nodig hebt om je straks met vertrouwen aan de bevalling te kunnen wagen.

Of je nu rond de 28 of 36 weken zwanger bent – onze cursus is de perfecte voorbereiding. Samen met je partner of alleen, komen jullie naar ons toe voor een dag vol theorie én praktijk. We nemen alle ins en outs van de bevalling met jullie door, zodat jullie straks vol goede moed en zelfvertrouwen aan de slag kunnen.

Onze no-nonsense aanpak zorgt ervoor dat je snel en efficiënt alle belangrijke informatie op een rijtje krijgt. Zo kun je je in alle rust voorbereiden op de grote dag. Wacht dus niet langer en schrijf je nu in voor deze waardevolle zwangerschapscursus!

Goed nieuws voor toekomstige ouders: 99% van alle zorgverzekeraars vergoedt onze zwangerschapscursus volledig! Dat betekent dat jullie als stel slechts een klein bedrag hoeven neer te tellen.

De kosten voor onze uitgebreide één-daagse cursus bedragen op dit moment nog slechts €135,-. Maar let op, want per 1 september 2024 gaan de prijzen omhoog naar €150,- per stel. 

Kijk snel in de FAQ om te zien of jouw zorgverzekeraar ook tot die 99% behoort. Zo kun je direct met een gerust hart inschrijven voor onze waardevolle zwangerschapscursus.

Laat je goed informeren en voorbereiden op de bevalling. Schrijf je vandaag nog in, want de plaatsen gaan snel!

Wanneer jullie je inschrijven voor onze zwangerschapscursus, maken we jullie in één dag helemaal klaar voor de grote dag. Tijdens deze interactieve sessie komen alle belangrijke onderwerpen aan bod, zodat je samen als kersverse ouders vol vertrouwen en zelfzekerheid de bevalling tegemoet kunt gaan.

Of je nu in AmsterdamHoofddorpHillegom of Mijdrecht woont we hebben op verschillende locaties cursussen gepland. Zo kunnen jullie gemakkelijk een tijdstip vinden dat goed bij jullie past.

Kies bijvoorbeeld voor de ochtendgroep van 9:30 tot 12:30 uur, of voor de middaggroep van 13:00 tot 16:00 uur. In beide sessies staat hetzelfde programma op het menu, dus je kunt gewoon kiezen wanneer het jullie het beste uitkomt.

Tijdens de cursus behandelen we alle fases van de bevalling, van voorbereiding tot herstel. Ook praktische zaken als pijnbestrijding, ademhalingsoefeningen en kraamzorg komen uitgebreid aan bod. Kortom, alles wat jullie moeten weten om straks vol goede moed aan de slag te gaan.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder op onze website voor meer informatie of neem een kijkje bij de vele enthousiaste Klik hier om een van de vele review van eerdere deelnemers!

tweedezwangerschap

Opfriscursus

Ook als je al eerder een kindje hebt gekregen, kan het fijn zijn om even stilte te staan bij de lichamelijke en emotionele veranderingen die je te wachten staan. Onze cursus biedt de perfecte gelegenheid om je kennis op te frissen en jezelf voor te bereiden op de komst van je volgende spruit.

Tijdens de cursus nemen we alle fases van de bevalling met je door. Van voorbereiding en pijnbestrijding tot herstel en kraamzorg – we bespreken het uitgebreid. Zo voel jij je straks weer helemaal klaar voor de grote dag.

Of je nu voor de tweede of derde keer moeder/vader wordt, onze cursus is de ideale manier om je kennis op te vijzelen en alle veranderingen die op je afkomen te verwerken. Schrijf je nu in en krijg een waardevolle opfrisser!
Klik hier voor meer informatie 

Zoals eerder vermeld bedragen de kosten voor onze uitgebreide één-daagse cursus bedragen op dit moment nog slechts €135,-. Maar let op, want per 1 september 2024 gaan de prijzen omhoog naar €150,- per stel. Tevens kan je je inschrijven voor de zwangerschapscursus kan in AmsterdamHoofddorpHillegomMijdrecht.

De bevallingscursus bestaat al meer dan 14 jaar en heeft inmiddels ruim 2500 stellen begeleid. Neem gerust een kijkje bij de recensies om te lezen wat anderen van deze informatieve en nuchtere zwangerschapscursus vonden. De recensies vind je op de volgende pagina:
https://www.bevallingscursus.nl/recensies/

In deze bijzondere periode kijken jullie uit naar de komst van jullie kindje. Het is begrijpelijk dat dit ook spannend kan zijn. Daarom is het prettig om alle tips en tricks te leren voor de bevalling. In deze zwangerschapscursus ontdek je hoe je samen de bevalling kunt ondersteunen. Je lichaam heeft negen maanden nodig om jullie wonder te laten groeien, en ondergaat een transformatie tijdens de bevalling om jullie kindje geboren te laten worden. Dit proces wordt uitgebreid behandeld in een van de bovengenoemde zwangerschapscursussen.

Ben je zwanger dan kies je ter voorbereiding op de bevalling een zwangerschapscursus van bevallingscursus in AmsterdamHoofddorp – – Hillegom, Mijdrecht in groepsverband of je kiest voor een privé zwangerschapscursus.

Klik hier om je aan te melden voor de beste zwangerschapscursus in Amsterdam, HoofddorpHillegom, Mijdrecht  en omstreken om jullie goed voor te bereiden op de bevalling.